VELKOMMEN TIL VÅRT SHOWROOM!

Ringdal Garden AS tilbyr nye og eksisterende forhandlere produktvisning i et flott showroom, sentralt beliggende i Vestfold, mellom Larvik og Sandefjord. Her står det utstilt over 500 artikler fordelt over tre rom - hovedhall (250 kvm), hall (50 kvm) og verktøyhall (60kvm). I hovedhallen viser vi et bredt utvalg utepeiser, hageredskap, plantekasser, potter, benker, fuglekasser og selvfølgelig barnas favoritter. I hallen har vi plassert en stor, retro paviljong sammen med hagemøbler og benker i samme serie. I verktøyhallen er det plassert et lite knippe granitt kantstein, fliser, steinklyper og annet verktøy. 

 

MER ENN ET SHOWROOM

Under utviklingen av showrommet la vi fokus på en kombinasjon av produktvisning og møterom for å gi våre forhandlere første hånds følelse og erfaring med produkter under møter og presentasjoner. I hjertet av hovedhallen står et møtebord strategisk plassert i front av en presentasjonsskjerm hvor vi gir både opplæring, forhandlingsgrunnlag og en hyggelig atmosfære. 

 

UNIKE PRODUKTER I HØY KVALITET

Hos Ringdal Garden AS fokuserer vi på leverandører som holder høy produktkvalitet med stor kapasitet. Blant våre merkevarer finner du Esschert Design med et sortiment på tusenvis av unike produkter til hus, hjem og hage. Gardenlife leverer fuglekasser og -brett, insekthotell, lanterner, espalier og plantekasser med et ekstra touch av design og funksjonalitet som skiller deres produkter fra andre leverandører. Orit leverer innovative verktøy for entreprenører og anleggsgartnere med hele 7 års garanti! Så har vi selvfølgelig vår egen merkevare - Ringdal Garden - hvor vi leverer Norges største utvalg behandlede granittprodukter som kantstein, portstolper, trappetrinn, støttemurer og mer. Vi leverer også et godt sortiment utepeiser og selvfølgelig tørr og fin bjørkeved som kan brukes i alle typer vedfyringsenheter. Ut over dette har vi produkter i srortimentet fra Robert & Stevens Pottery, Kids in the Garden og Fancy Flames.

Vi jobber tett med våre leverandører og forhandlere. Ta gjerne kontakt for å booke tid på vårt showroom. Vi kan legge opp en visning som tar en time, eller en hel dag, avhengig av behov og formål. 

Deler av showrommet vises i bildegalleriet under.