Kan du tenke deg å bli forhandler av våre produkter?

Det er sannsynligvis derfor du har landet på denne siden.

Send dine firmadetaljer til post@ringdal-garden.no, så setter vi opp en konto til deg i løpet av kort tid.Kort om oss og hva vi tilbyr

Ringdal Garden AS er importør og grossist av produkter for hus, hjem, hage og fritid. Vi leverer produkter over hele landet - Utepeiser og bålpanner, hageredskap og -utstyr, interiør, hagemøbler, parasoller, fuglekasser, insekthoteller og mye mer. 

Som forhandler vil du ha tilgang til merkevarer som Esschert Design, Orit, Gardenlife, Fancy Flames og Robert and Stevens Pottery.

Esschert GardenVi legger fokus på praktiske produkter i god kvalitet og i komplette serier. Derfor jobber vi tett med produsentene for å utvikle konsepter og serier som treffer norske kunders behov. Ved siden av å levere hageutstyr, flott naturstein og flerfunksjonelle produkter, har kolleksjonene gaveappell og stråler av innovasjon og dekorasjon.

Dette gjør at vårt produktsortiment er en suksess hos forhandlere som spesialiserer seg på hus, hjem og hage, som hagesentere og jernvareforretninger, hos byggevareforretninger, interiørforretninger og hos møbelhandlere, så vel som sesongbutikker og gavebutikker.

Som alle leverandører er vi opptatt av at våre kunder skal være dedikert til å selge våre produkter. For å oppnå det må et salg være lønnsomt for forhandleren, så på toppen av unike, lettsolgte kvalitetsprodukter og et omfattende produktsortiment, leverer vi produkter gode priser.

-----------------------------

Vi arbeider tett med våre forhandlere, og tilbyr en variert og unik produktportefølje. For å bli forhandler ber vi deg sende en epost til post@ringdal-garden.no. Meldingen må inneholde:

- Firmanavn

- Organisasjonsnummer

- Postadresse

- Leveringsadresse

- Epost-adresse for ordrebekreftelse

- Epost-adresse for faktura

- Telefonnummer

- Kontaktperson

Det vil bli oppretter én bruker per firma på www.ringdal-garden.no. Vi oppretter flere brukere ved behov.