Om oss

Ringdal Garden AS

Ringdal Garden AS er importør og grossist av produkter for hus, hjem, hage og fritid. Vi leverer produkter over hele landet. Utepeiser og bålpanner, hageredskap og -utstyr, interiør, fuglekasser og mye mer. Vårt sortiment av granittprodukter er blant Norges største og alt lagerføres i Larvik, Vestfold.

Våre merkevarer:

  • - Esschert Design
  • - Ringdal Garden
  • - Gardenlife
  • - Orit
  • - Roberts & Stevens Potters
  • - Fancy Flames

Vi legger fokus på praktiske produkter i god kvalitet og i komplette serier. Derfor jobber vi tett med produsentene for å utvikle konsepter og serier som treffer norske kunders behov. Ved siden av å levere hageutstyr, flott naturstein og flerfunksjonelle produkter, har kolleksjonene gaveappell og stråler av innovasjon og dekorasjon.

Dette gjør at vårt produktsortiment er en suksess hos forhandlere som spesialiserer seg på hage, som hagesentere og jernvareforretninger, hos byggevareforretninger, interiørforretninger og hos møbelhandlere, så vel som sesongbutikker og gavebutikker.


Er din bedrift interessert i å bli forhandler av våre produkter?

Som forhandler av Ringdal Garden AS vil du ikke bare få tilgang til unike kvalitetsprodukter. Du vil ha tilgang til dyktige fagfolk, utmerket kundeservice, raske leveringer og etter avtale tar vi deg gjerne i mot ved vårt showroom i Larvik hvor mange av våre produkter står utstilt - det er noe med det å ta og kjenne på produktene før kjøp.

Vi arbeider tett med våre forhandlere, og tilbyr en variert og unik produktportefølje. Vi tilrettelegger våre tjenester og løsninger for å forbedre veien til suksess for våre forhandlere. Du kan søke om å bli forhandler ved å fylle ut en forhandlersøknad. Det vil bli oppretter en bruker per firma på www.ringdal-garden.no. Vi oppretter flere brukere ved behov.

Viktig å merke seg: Ringdal Garden AS handler ikke direkte med sluttbrukere. For å bli forhandler må du ha eget utsalgssted.


LES MER OM HVORDAN BLIR FORHANDLER