Om oss

Ringdal Garden AS

Ringdal Garden AS er importør og grossist av produkter for hus, hjem, hage og fritid. Vi leverer produkter over hele landet til privat, bedrift og forhandler. Utepeiser og bålpanner, hageredskap og -utstyr, interiør, fuglekasser og mye mer.

Våre merkevarer:

  • - Esschert Design
  • - Ringdal Garden
  • - Gardenlife
  • - Orit
  • - Roberts & Stevens Potters
  • - Fancy Flames

Vi legger fokus på praktiske produkter i god kvalitet og i komplette serier. Derfor jobber vi tett med produsentene for å utvikle konsepter og serier som treffer norske kunders behov. Ved siden av å levere hageutstyr og flerfunksjonelle produkter, har kolleksjonene gaveappell og stråler av innovasjon og dekorasjon.

Dette gjør at vårt produktsortiment er en suksess hos både deg som privatperson og hos forhandlere som spesialiserer seg på hage, som hagesentere og jernvareforretninger, hos byggevareforretninger, interiørforretninger og hos møbelhandlere, så vel som sesongbutikker og gavebutikker.

Som privatperson kan du nå endelig handle i nettbutikk !!


Er din bedrift interessert i å bli forhandler av våre produkter?

Som forhandler av Ringdal Garden AS vil du ikke bare få tilgang til unike kvalitetsprodukter. Du vil ha tilgang til dyktige fagfolk, utmerket kundeservice og raske leveringer.

Vi arbeider tett med våre forhandlere, og tilbyr en variert og unik produktportefølje. Vi tilrettelegger våre tjenester og løsninger for å forbedre veien til suksess. Du kan søke om å bli forhandler ved å sende oss en email til post@ringdal-garden.no. Meldingen må inneholde org.nr., firmanavn, adresse, kontaktperson, telefonnummer og andre nødvendige opplysninger.