Steinklype

Aktive filtre

 • Steinklype H-600 mekanisk auto, universal Orit

  Steinklype for å løfte stein ved hjelp av minigraver, traktor, truck, etc. Klypen festes med stropp og er konstruert for å løfte emner opp til 600 kg med tykkelse fra 5- til 60 cm. Ved løft er mekanismen utviklet slik at grepet strammes automatisk og kontinuerlig. Det gjør at emner sitter godt. Når emnet legges ned på plass vil klypen automatisk slippe i åpnet posisjon, og nytt grep kan tas på et nytt emne.

 • Kantsteinklype KSH-R 20-350 gummigrep Orit

  KSH-R er en utmerket kansteinklype med justerbar kjeft og gummigrep. Utviklet for enkel handtering og legging av kantsteiner. Verktøy fra Orit er av profesjonell kvalitet som bekreftes av ikke mindre enn 7 års garanti.

 • Løfteklype for belegningsstein og teglstein ABH Orit

  ABH Orit løfteklype for belegningsstein og teglstein sparer ryggen din og gjør deg i stand til å gjennomføre jobben raskere. Kan for eksempel brukes (som vist i produktvideoen) til å flytte teglstein fra pallen. Egner seg også utmerket til belegningsstein. Justerbar bredde fra 29cm til 49cm. Leveres med 7 års garanti

 • Steinklype H-360 mekanisk auto, universal Orit

  Steinklype for å løfte stein ved hjelp av minigraver, traktor, truck, etc. Klypen festes med stropp og er konstruert for å løfte emner opp til 350 kg med tykkelse fra 0- til 36 cm. Ved løft er mekanismen utviklet slik at grepet strammes automatisk og kontinuerlig. Det gjør at emner sitter godt. Når emnet legges ned på plass vil klypen automatisk slippe i åpnet posisjon, og nytt grep kan tas på et nytt emne.

 • Steinklype Duo manuell mekanisk

  Profesjonell manuell steinklype med kapaistet opp til 200kg. Gjør  jobben svært mye enklere og egner seg til legging av kantstein, heller, og alle andre typer stein. Med en klypebredde på mellom 1cm og 60cm er dette et allsidig verktøy som sparer deg for mye tid og belastning.

 • Steinklype for heller og belegningsstein

  Steinklype beregnet til løfting av belegningsstein og heller - 20- til 30cm. Heller kan løftes fra alle sider. Belegningsstein løftes på kortsidene. Uttrekket er justerbart og knivene er herdet for lang levetid. Knivene kan byttes. Hele klypen er produsert i varmgalvanisert stål og leveres med 7 års garanti.