Steinsaks

Aktive filtre

  • Steinsaks 3300-SS Pro Orit

    Steinsaks for klipping av naturstein og belegningsstein, heller, etc. med tykkelse opp til 12cm og bredder opp til 33cm. 3300-SS er en profesjonell saks som bekreftes av ikke mindre enn 7 års garanti. Utstyrt med to hjul som standard flytter du enkelt saksen rundt på arbeidsplassen eller opp på tilhenger/bil. Den har kraftig stålkonstruksjon og knivene er blant verdens beste. Leter du etter det beste steinverktøyet så velger du Orit, enkelt og greit.

  • Steinsaks 1500-UL Pro Orit

    Steinsaks for klipping av naturstein og belegningsstein, heller, etc. med tykkelse opp til 8,5cm og bredder opp til 15cm. 1500-UL er en profesjonell saks som bekreftes av ikke mindre enn 7 års garanti. Den er kompakt, solid og er utstyrt med løftehåndtak på topp. Dette er en perfekt saks for belegningsstein. Den håndterer også naturstein. Den har kraftig stålkonstruksjon og knivene er blant verdens beste. Leter du etter det beste steinverktøyet så velger du Orit, enkelt og greit.

  • Lecasaks saks for lettklinkerblokker Orit 200-BC

    Lecasaks kutter alle typer lettklinkerblokker og siporex Gir et rent, pent og ikke minst raskt kutt uten skjærestøv som  ved bruk av annet skjæreverktøy. Dette er et profesjonelt verktøy som leveres med herdede kniver og 7 års garanti!