Insekt

Aktive filtre

 • Insekthotell sommerfugl

  kr 159.00

  Sommerfugler er nyttige insekter i alle hager. Her finner sommerfuglen skjul i våte og vindfulle dager, og med inngravert navn på Latin tar kassen seg godt ut i alle miljøer hvor sommerfugler trives. Insekthotellet er utstyrt med en vippedør som gjør det enkelt å rengjøre.

 • Insekthotell marihøne

  kr 159.00

  Marihøner er en av hagens mest nyttige insekter. En marihøne kan spise opp til 100 lus om dagen. Dette insekthotellet er spesielt utviklet for disse flotte skapningene. Det gir marihøner et perfekt skjul på våte og kalde dager. Ved hjelp av en vippedør kan du enkelt rengjøre huset og fylle det med kvist/strå.

  • Materiale: furu
  • Størrelse: 16,9x12,2x22,9cm
  • Vekt: 0,52kg
 • Fluesmekker i lær

  kr 139.00

  Alle trenger en fluesmekker i huset og på hytta, og skal du først kjøpe en fluesmekker kan du kjøpe en som tar seg bra ut og som holder mer enn én sesong. Denne smekkeren har treskaft med selve smekkeren produsert i lær. 

 • Insekthotell S

  kr 249.00

  Insekthotell utviklet for bier, nettvinger, marihøner og saksedyr. Disse insektene er naturlige kontrolører av skadedyr som f.eks. bladlus.  

 • Myggspiral i Terra Cotta

  kr 179.00

  Myggspiraler med sitronduft skremmer effektivt bort insekter uten å ta livet av dem. Spiralene (10 stk) leveres med en pen beholder produsert i terra cotta.


  • Settet består av beholder i terra cotta og 10 stk myggspiraler.
  • Brenntid : 6 til 12 timer per spiral
  • Leveres i gaveboks

  NB! Ved bestilling av 24 stk leveres settene med borddisplay. Kan også bestilles enkeltvis, men leveres da uten display.

 • Gjør det selv insekthotell

  kr 379.00

  Komplett gjør det selv sett som lar deg bygge ditt eget insekthotell. Det er er tilpasset flere typer insekter. Et insekthotell gir insekter mulighet til å finne et sted å bo og formere seg. For eksempel saksedyr er bladlusets naturlige fiende. Bier pollinerer blomster. Det naturlige habitatet til mange insektarter er stadig truet av forandringer i miljøet, og et insekthotell kan være ditt bidrag til å beskytte dem.

  Settet leveres komplett med alt du trenger til...

 • Vepseskremmer

  kr 39.00

  Effektiv vepseskremmer i form av et simulert vepsebol. Vepser er veldig territoriale insekter og vil vanligvis ikke bygge et bol innenfor en rekkevidde på 60 meter fra et annet bol. Når de opptager et bol som ikke er deres eget vil de forlate området. Heng det simulerte vepsebolet på et tørt sted i bode, i garasjen, på loftet, i putekassen, eller andre steder der vepser liker å bygge bol, og det vil forebygge vepser å bygge nye bol i nærheten.

 • Vepsefelle med støpejernsstativ

  kr 199.00

  På sommeren og tidlig høst kan vepser ofte ødelegge den hyggelige stemningen. Denne fellen vil sørge for at vepsene ikke lenger er like plagsomme. Glasset fylles med saft eller eddik for å lure vepsene i fellen som er konstruert slik at vepsene kommer inn, men ikke ut igjen. Plasser fellen på et flatt sted ca 10 meter fra der du oppholder deg, slik at vepsene lures vekk. 

  Sammen med det flotte støpejernsstativet fremstår vepsefellen som et dekorativt tilskudd i...

 • Bananfluefelle / Fruktfluefelle

  kr 139.00

  Hvem kjenner vel ikke til hvor plagsomme bananfluer kan være. Spesielt på sommeren og sensommeren tiltrekkes disse plageåndene til frukt, fukt og mat. Disse fluefellene gir en løsning på plagene. Plasser det transparente eplet i nærheten av en fruktbolle og hell en blanding av forskjellige væsker (vann, eddik og noen få dråper Zalo) i fellen. Fluene vil forsøke å nå inn til blandingen gjennom en av de fire små hullene i toppen. Når fluene er inne i glasset klarer de ikke å komme ut...

 • Insekthotell bie, marihøne, nettvinger, saksedyr

  kr 299.00

  Insekthotell tilpasset bier, marihøner, nettvinger og saksedyr. Alle disse insektene er nyttedyr i hagen og spiser bland annet bladlus og andre skadeinsekter. 

 • Mini bikube

  kr 179.00

  De fredelige biene er blant hagens mest nyttige insekter. De pollinerer planter og blomster. Bikuben kan henges eller stå på sine ben, og gir husrom og kubeplass til flere typer bier. Hver type bie foretrekker en spesiell type åpning for egglegging og kryss-seksjon. For eksempel murerbier liker hull med en diameter på 3 til 7 mm, mens maskebier foretrekker 2 til 4 mm. En dronningbie lager sine eggceller i de trange tregangene og leverer så pollen og nektar til redet. Vildbier lukker...

 • Insekthotell triangel bie, marihøne, saksedyr

  kr 199.00

  Insekter har mange viktige oppgaver i hagen. Blant annet er pollinering av planter og regulering av skadedyr som bladlus naturlige oppgaver. Dette insekthotellet tilbyr husrom for bier, marihøner og saksedyr. 

 • Insekthotell bie

  kr 159.00

  Bier er blant de nyttigste insektene i hagen. En bie spiser ca 100 bladlus hver dag! Dette insekthuset er spesielt designet for bier. De gir biene et ideelt skjulested under våte og kalde dager. Huset er enkelt å gjøre rent, og du kan fylle det med nye smågrener ved behov.